/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff0b7cc624deb48b39b90d4a4dbd7c0a2.jpg)
Начинка "втікає" з випічки: 2 ефективні поради, які врятують ситуацію
На щастя, існують методи, які допоможуть запобігти цьому і забезпечити ідеальний пиріг щоразу. Які хитрощі має знати кожна господиня, щоб начинка не "витікала" з випічки, розповідає 24 Канал з посиланням на Arguments.
Що зробити, щоб начинка не "витікала" з випічки
У світі кондитерського мистецтва якість і кількість начинки відіграють вирішальну роль у визначенні смаку. Кулінарні експерти припускають, що використання звичайного борошна або крохмалю може покращити ці характеристики. Вони підкреслюють, що вибір інгредієнтів повинен бути адаптований до конкретного типу використовуваної начинки.
- Борошно
Використовувати борошно рекомендують при наповненні пирогів свіжими, соковитими фруктами або ягодами. Цей прийом допомагає утримати фруктовий сік під час випікання, запобігаючи його витіканню на деко.
Щоб реалізувати цей метод, просто обваляйте шматочки фруктів і ягід у борошні перед тим, як занурювати їх у тісто. Цей простий крок гарантує смачний вологий пиріг, з ароматними начинками, що містяться в тісті.
Як зробити, щоб начинка з випічки не витікала / Фото Unsplash
- Крохмаль
Цей варіант хороший для тих випадків, коли будете випікати булочки з ягодами, що пройшли термічну обробку, або з варенням. Для тих, хто дотримується дієти, доступна здорова альтернатива: заміна крохмалю на пектин і цукор.
Так не тільки збережеться цілісність начинки, але й випічка гарантовано збереже форму під час випікання.
А ви знаєте: навіщо в тісто додавати горілку.

