Пікантний акцент до будь-якої страви: як приготувати хрустку мариновану цибулю
Пікантний акцент до будь-якої страви: як приготувати хрустку мариновану цибулю

Пікантний акцент до будь-якої страви: як приготувати хрустку мариновану цибулю

Цей рецепт сподобається усім, хто хоче швидко приготувати ароматну закуску без зайвого клопоту, інформує 24 Каналз посиланням на Tiktok Любов Вальц. Усього кілька інгредієнтів, мінімум часу – і у вас готова ідеальна та хрустка цибулька.

Хрустка маринована цибуля

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 100 мілілітрів води;
– 1 чайна ложка солі;
– 1,5 столової ложки цукру;
– 2 столові ложки оцту;
– чорний перець – до смаку;
– копчена паприка – до смаку;
– 1 велика або 2 середні цибулини;
– пучок петрушки.

Приготування:

  1. Цибулю наріжте тонкими кільцями.
  2. У чисту банку або глибоку миску викладіть шарами: спочатку цибулю, потім дрібно нарізану петрушку, знову шар цибулі.
  3. Для маринаду змішайте воду, сіль, цукор, оцет, чорний перець і копчену паприку.
  4. Ретельно перемішайте, щоб спеції повністю розчинилися. Отриманим маринадом залийте цибулю так, щоб вона була повністю покрита.
  5. Поставте в холодильник на 2 години, щоб вона добре промаринувалася.
  6. Після цього можна подавати до столу.

Як зварити картоплю: ідеальні лайфхаки для приготування страви.

Источник материала
loader
loader