/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F91cad97a0c3d99b460c552c59dbdd84c.jpg)
15 хвилин і вже на столі: картопля в мундирі з хрусткою скоринкою, але без духовки
Вона виходить ніжною всередині, ароматною і з привабливою скоринкою. Як приготувати картоплю в мундирі без духовки розповідає 24 Канал з посиланням на 1 хвилина.
Картопля в мундирі без духовки
- Час: 25 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 4 середні картоплини;
– 2 столові ложки олії;
– 1 чайна ложка солі;
– 0,5 чайної ложки чорного перцю;
– 0,5 чайної ложки паприки або улюблених спецій;
– 1 зубчик часнику;
– свіжа зелень або тертий сир для подачі;
– пакет для запікання.
Приготування:
- Помийте картоплю. Якщо готуєте в мундирі – залиште шкірку, якщо хочете по-селянськи – наріжте на дольки або кружечки.
- Складіть картоплю в пакет, додайте олію, сіль, перець, паприку, подрібнений часник.
- Зав'яжіть пакет, залишаючи трохи місця для циркуляції повітря, і струсіть, щоб спеції рівномірно розподілилися. В пакеті ножем зробіть 2 – 3 отвори, щоб виходила пара.
- Покладіть пакет у мікрохвильовку і готуйте 10 – 12 хвилин на максимальній потужності (800 – 900 ватт). Картопля в цей час добре пропарюється та стає м'якою.
- Далі розріжте пакет і розгорніть картоплю. Поставте її ще на 3 хвилини у мікрохвильовку без пакета, щоб утворилася золотиста хрустка скоринка. Якщо у мікрохвильовці є режим "Гриль", скористайтеся ним.
- Готову картоплю посипте зеленню або тертим сиром і подавайте до столу.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і корисні курячі нагетси з сиром в аерогрилі.

