!["Кабаноси більше не купую": Ектор показав, як приготувати ідеальний перекус під серіал](https://thumbor.my.ua/o45w3DXNr2MwojvDvXxgeRKWL_o=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F21eda87a7779ef18f26efcb017c18edf.jpg)
"Кабаноси більше не купую": Ектор показав, як приготувати ідеальний перекус під серіал
Виявляється, зробити їх самому досить просто. 24 Канал з посиланням на зіркового телекухаря Ектора Хіменес-Браво ділиться рецептом домашніх кабаносів.
Домашні кабаноси від Ектора
- Час: 4 години
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 600 грамів курячого філе;
– сіль, перець чорний – до смаку;
– 0,5 чайної ложки сухого часнику;
– 0,5 чайної ложки паприки солодкої;
– 0,5 чайної ложки чилі сухого.
Як приготувати курячі кабаноси вдома: дивіться відео
Приготування:
- Куряче філе наріжте та пропустіть через м'ясорубку.
- Додайте до фаршу сіль і спеції, перемішайте.
- Помістіть фарш у кондитерський мішок або пакет-слайдер.
- Сформуйте ковбаски на пергаменті та сушіть у духовці при температурі 60 – 70 градусів протягом 3 – 4 годин.
- Після цього дістаньте їх, остудіть та подавайте до столу.
Смачного!
Приготуйте також: намазку на хліб з оселедця та ще декількох інгредієнтів.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)