![Досить купувати його в магазині: домашній майонез на варених яйцях від фіналістки "МастерШеф"](https://thumbor.my.ua/bGlrKy1wjaQZB7w-HSkd6sepfko=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F5f9bf627df4b157f5483745137f646b7.jpg)
Досить купувати його в магазині: домашній майонез на варених яйцях від фіналістки "МастерШеф"
Часто у багатьох виникають сумніви щодо користі придбаного майонезу. 24 Канал пропонує назавжди позбутися цих роздумів з рецептом суперфіналістки "МастерШеф" Ольги Рябенко, яким вона поділилася у своєму інстаграмі.
Рецепт домашнього майонезу
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 3 яйця;
– 50 мілілітрів лляної олії;
– 50 – 100 мілілітрів води (регулювати густину);
– чайна ложка солі;
– сік четвертинки лимона;
– 8 листочків базиліку.
Приготування:
- Зваріть яйця та очистіть.
- Помістіть усі інгредієнти у чашу блендера.
- Додавайте воду поступово, залежно від того, яка густина майонезу вам більше до вподоби.
Смачного!
Чай буде особливо смачним: секретнапою, яким користуються в Китаї.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)