Ароматний і розсипчастий плов з м'ясом: простий рецепт вихідного дня
Ароматний і розсипчастий плов з м'ясом: простий рецепт вихідного дня

Ароматний і розсипчастий плов з м'ясом: простий рецепт вихідного дня

Дотримуючись ключових кулінарних порад, ви отримаєте бездоганну страву, за яку рідні будуть цілувати руки. Як приготувати плов зі свининою у каструлі розповідає 24 Канал з посиланням на Shuba.

Плов з м'ясом у каструлі – рецепт

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 500 грамів с
– 250 грамів р
– 1 м
– 1 ц
– 10 грамів з
– 2 грами л
– 40 мілілітрів о
– п

Приготування:

  1. Свинину промийте, обсушіть та наріжте середніми шматочками.
  2. Моркву наріжте дрібною соломкою, а цибулю – дрібними кубиками. Часник порубайте ножем.
  3. У каструлі з товстим дном розігрійте олію. Викладіть свинину та обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки.
  4. Додайте до каструлі спеції, моркву, часник та цибулю, добре перемішайте та продовжуйте смажити на середньому вогні близько 2 – 3 хвилин.
  5. Влийте склянку окропу та покладіть лавровий лист. Накрийте кришкою, тушкуйте близько 20 хвилин.
  6. Коли з каструлі випарується більшість вологи, висипте в каструлю промитий рис і розрівняйте. Рис має залишатися зверху. Перемішувати з м'ясом не потрібно.
  7. Залийте м'ясо і рис водою та накрийте кришкою. Продовжуйте тушкувати до випаровування води близько 25 – 30 хвилин.
  8. Готовий плов зніміть з вогню та залиште під закритою кришкою настоятися ще на 15 хвилин.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте неймовірні котлети "Кордон Блю".

Источник материала
loader
loader