Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому "Шубу"
Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому "Шубу"

Гості проситимуть рецепт: готуємо буряковий мус з оселедцем, який перевершить відому "Шубу"

Це колоритне творіння залишить незабутнє враження на гостей, гарантуючи, що ніхто не залишиться байдужим до його вишуканого смаку. Рецептом бурякового мусу з оселедцем, ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Буряковий мус з оселедцем

  • Час: 1 година 20 хвилин
  • Порції: 6


– філе оселедця – 150 грамів
– в
– ж
– х
– в
– с

Приготування:

  1. Буряк ретельно помийте, загорніть у фольгу і запечіть до готовності при температурі 180 градусів приблизно 1 годину.
  2. Желатин залийте вершками, перемішайте і залиште набухати на 10 хвилин.
  3. Запечений буряк почистьте, наріжте шматочками та викладіть у чашу блендера. Додайте вершковий сир, сіль, перець і перебийте до однорідної консистенції.
  4. Філе оселедця наріжте невеликими кубиками. Чорний хліб наріжте шматочками по розміру силіконових формочок.
  5. Желатин підігрійте у мікрохвильовій печі до розчинення. До бурякової маси додайте желатин і збийте до однорідності.
  6. Силіконові формочки до половини заповніть буряковою масою. Зверху викладіть по чайній ложці нарізаного оселедця. Зверху покладіть по шматочку хліба і злегка притисніть його до оселедця.
  7. Відправте формочки у морозильну камеру на 2 – 3 години. Потім відділіть мус від формочок і поставте в холодильник для поступового розмороження.
  8. Розріжте закуску навпіл, викладіть на тарілку і прикрасьте зеленню.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як смачно замаринувати кальмари.

Источник материала
loader
loader