Домашній майонез, який не зрівняти з магазинним: рецепт нашвидкуруч
Домашній майонез, який не зрівняти з магазинним: рецепт нашвидкуруч

Домашній майонез, який не зрівняти з магазинним: рецепт нашвидкуруч

Тому не дивно, що стало модним готувати майонез власноруч, оскільки інгредієнти обираються якісні та більш корисні, ніж в магазинних соусах. Тим паче рецепт дуже простий та займає до 5 хвилин часу. Тож, як приготувати майонез в домашніх умовах, розповідає 24 Канал з посиланням на Новини Ю.

Як приготувати домашній майонез

  • Час: 2 хвилини
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– олія – 200 мілілітрів
– гірчиця – 1 чайна ложка
– цукор – 1 чайна ложка
– яйце – 1 штука
– оцет – 1 чайна ложка
– сіль – 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Влийте в чашу блендера олію. Додайте жовток, гірчицю, сіль, цукор. Збийте інгредієнти до однорідності – приблизно 40 секунд.
  2. Коли ви побачите, що маса починає схоплюватися, тоді поступово підіймайте блендер з дна, продовжуючи збивати майбутній майонез.
  3. Десь за 30 секунд влийте в масу оцет і ще збивайте 20 – 30 секунд.
  4. На цьому етапі майонез повинен вже бути готовий. Охолодіть і додавайте до салатів, бутербродів або просто ставте на стіл, як соус.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте яєчний спред з оселедцем і яблуками.

Источник материала
loader
loader