Пишні, як пух: готуємо оладки, які не впадуть, навіть у "чайника"
Пишні, як пух: готуємо оладки, які не впадуть, навіть у "чайника"

Пишні, як пух: готуємо оладки, які не впадуть, навіть у "чайника"

Але часто господині залишаються незадоволені кінцевим результатом – оладки падають. Просто треба знайти правильний рецепт і дотримуватися інструкцій. Рецептом, за яким навіть у новачків виходять оладки на кефірі пишні, як пух, ділиться 24 Канал з посиланням на УНІАН.

Рецепт оладок, які не впадуть

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2 – 3

Інгредієнти:
– борошно – 240 грамів
– кефір – 250 мілілітрів
– яйця – 1 штука
– цукор – 2 столові ложки без гірки
– дрібка солі
– сода – 0,5 чайної ложки без гірки
– олія – 3 столові ложки

Приготування:

  1. Кефір і яйце заздалегідь дістаньте з холодильника. Збийте вінчиком яйце з кефіром, цукром і сіллю.
  2. Кефір злегка підігрійте в мікрохвильовці – він має розділитися на білу рідину і прозору сироватку. Влийте теплий напій у яєчну суміш.
  3. Потім невеликими порціями всипайте просіяне борошно і перемішуйте до однорідності. У готове тісто швидко додайте соду. Залиште суміш постояти 10 – 15 хвилин, щоб на поверхні з'явилися бульбашки.
  4. На добре розігріту пательню з олією викладіть ложкою оладки та смажте по 4 – 5 хвилин з кожного боку.
  5. Готові оладки викладіть на серветку, щоб увібрався зайвий жир. Подавайте пишні оладки на кефірі зі сметаною, медом, варенням, згущеним молоком та просто з цукром.

Смачного!

До слова, існує безліч рецептів і сирників, але як приготувати ідеальні.

Источник материала
loader
loader