З цією намазкою треба бути обережним – вона миттю викликає шалений апетит. Якщо додати до цього легкість приготування, то це поєднання просто знахідка для господинь, розповідає 24 Канал з посиланням на Смачненьке.
Рецепт швидкої і смачної намазки
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 500 грамів сала;
– 200 грамів ковбаси;
– пучок зеленої цибулі;
– головка часнику;
– сіль та перець до смаку;
– столова ложка паприки;
– чайна ложка прованських трав.
Приготування:
- сало треба попередньо засолити мінімум на 1 день.
- Ковбасу та сало пропускаємо через м'ясорубку, зелену цибулю дрібно нарізаємо.
- Добре вимішуємо суміш, додаємо часник, спеції та знову ретельно перемішуємо.
- Розкладаємо намазку по банках та використовуємо з улюбленим хлібом за кожної вдалої нагоди.
Смачного!
Їжа не пригоратиме: учасник "МастерШеф" поділився цікавими порадами.