Забудьте про сухість: з цією хитрістю м'ясо буде таким соковитим, що аж тектиме
Забудьте про сухість: з цією хитрістю м'ясо буде таким соковитим, що аж тектиме

Забудьте про сухість: з цією хитрістю м'ясо буде таким соковитим, що аж тектиме

Є техніки, які зроблять м'ясо соковитим по-особливому. Використайте цю хитрість, й розв'яжіть проблему сухості раз і назавжди, передає zhenskiy.

Важливий секрет соковитого м'яса

У кулінарній практиці, спрямованій на посилення смаку та ніжності, шеф-кухарі в ресторанах зазвичай замочують м'ясо в розсолі на тривалий час, часто до 12 годин перед приготуванням.

Ця технологія приготування має на меті покращити збереження смаку шляхом збереження природних соків продуктів з м'яса птиці. Особливо це стосується індички та курки.

Для покращення смаку експерти рекомендують додавати до розсолу різні спеції, щоб надати м'ясу пікантної гостроти. Однак, слід бути обережними – додавання солі в розсіл може призвести до небажаних результатів і зіпсувати страву.

Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся, як виміряти грами масла без кухонних ваг.

Источник материала
loader
loader