Експертка назвала рецепт чаю, який очистить печінку та поверне блиск шкірі
Експертка назвала рецепт чаю, який очистить печінку та поверне блиск шкірі

Експертка назвала рецепт чаю, який очистить печінку та поверне блиск шкірі

Рецептом чаю поділилася Дженіфер Темпл, яка є сертифікованою практиканткою аюрведи (системи природної медицини, що зародилася в Індії). Вона опублікувала рецепт у TikTok, де на неї підписано понад пів мільйона користувачів.

Ефект від чаю помітний вже через тиждень

Як розповіла експертка у галузі здоров'я, потрібно перемолоти стебла та зерна розторопші, залити її окропом та чекати 10 хвилин для настоювання.

Що таке розторопша

Це лікарська рослина, також відома як розторопша плямиста або молочний чортополох. Вона має широкий спектр застосування в народній та офіційній медицині завдяки корисним властивостям, особливо у підтримці функцій печінки.

Дженіфер Темпл зазначила, що такий відвар слід пити раз на день. Уже через тиждень, за її словами, це має дати свій ефект.

Експертка поділилася рецептом чаю, який очистить печінку: дивіться відео

Дженіфер Темпл додала, що якщо випивати одну чашку цього чаю щодня, то він може допомогти детоксикації печінки та навіть відновить сяяння шкіри.

Пийте одну чашку цього напою щодня протягом тижня, щоб допомогти очистити печінку, зарядитися енергією та зменшити кількість токсинів у вашому тілі – щось на кшталт мінідетоксикації,
– каже Темпл.

За її словами, найкращим варіантом був зробити відвар трави під назвою розторопша плямисла, і саме у меленому варіанті. Оскільки зерна цієї рослини доволі тверді, то її потрібно ретельно подрібнити зі стеблами, а потім залити окропом у пропорції 1 до 1.

Важливо! Цей матеріал має винятково інформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Якщо Вас турбують проблеми зі здоровʼям, обов’язково зверніться до лікаря.

Источник материала
loader
loader