Виглядає розкішно: жінка переробила старі дерев'яні двері на підвіконня
Виглядає розкішно: жінка переробила старі дерев'яні двері на підвіконня

Виглядає розкішно: жінка переробила старі дерев'яні двері на підвіконня

Так, до прикладу, з радянських дверей від шафи може вийти гарне та міцне підвіконня. Як жінка переробила один елемент меблювання на інший, розповідає Дім 24.

Як жінка зробила підвіконня з дверей

Тікток-блогерка Лілія розповідає у своїх соцмережах про ремонт та редизайн. Нещодавно жінка показала, як переробила старі радянські двері та стильне підвіконня.

Спершу вона демонтувала старе підвіконня та вирівняла вікно, а потім на дверях зробила розмітку майбутнього виробу та вирізала форму для підвіконня.

Під час дачних та ремонтних робіт часто виникає потреба в різці чи шліфуванні поверхні. У таких задачах вам стане у пригоді якісна акумуляторна шліфувальна машина від Bosch. Вона є незамінним помічником, оскільки не потребує підключення до мережі та мобільна для переміщення.

Після цього Лілія зняла лак з дверей та гарно відшліфувала поверхню. Вона також наголосила, що важливо не забути прибрати дірочки від петель та зашпаклювати їх.

Як жінка зробила підвіконня з дверей: дивіться відео

Тепер можна монтувати підвіконня. Найкраще це робити за допомогою спеціальної піни, залишаючи підвіконня на ніч під пресом, а зранку виправляючи всі нюанси монтажу.

Далі ж лишається покрити деревину захисним шаром. Лілія для цього використала масло з твердим воском, що забезпечило блискучий та насичений вигляд підвіконню.

Аби вікно було повністю завершеним, вона також додала інші декоративні елементи – золоті ручки та сучасні ролети в колір до підвіконня.

Такий гарний результат редизайну жінки зібрав понад 70 тисяч вподобань та чимало коментарів.

Источник материала
loader
loader