Максимально універсальні: імена, якими можна назвати як хлопчиків, так і дівчаток
Максимально універсальні: імена, якими можна назвати як хлопчиків, так і дівчаток

Максимально універсальні: імена, якими можна назвати як хлопчиків, так і дівчаток

LifeStyle24 розповість про такі імена. Цей матеріал знадобиться майбутнім батькам синів і доньок.

Добірка імен для дівчат і хлопчиків

Віктор і Вікторія

Ці імена походять з латинської мови та означають "перемога" або "переможець". Їх власники – цілеспрямовані, наполегливі та впевнені в собі. Вони завжди демонструють сильні сторони свого характеру, коли потрібно постояти за себе або рідних. Такі люди відзначаються волелюбністю та амбіційністю.

Руслан і Руслана

Такі імена мають латинське, давньоєврейське та давньогрецьке походження й трактуються як "лев". У давнину їх носіями були лише сильні та незалежні люди, які боролися за справедливість. Представники цих імен легко можуть стати душею компанії, бо наділені гарним почуттям гумору та комунікабельністю. Їх тягне до пізнання світу та всього нового, тому такі люди часто полюбляють подорожувати.

Валерій і Валерія

Імена Валерій та Валерія походять від латинської основи "валео" та означають "могутній або міцний". Їх представники сміливо борються з життєвими негараздами і йдуть на зустріч своїй мрії. Вони мають лідерські якості, тому вправно керують командою і гуртують навколо себе людей. Власники таких імен полюбляють бути в центрі уваги, через що інколи проявляють надмірну імпульсивність у своїх діях.

Імена для хлопчиків і дівчатокІмена для хлопчиків і дівчаток / Фото Freepik

Євген і Євгенія

Ці імена походять з Давньої Греції та означають "благородний" або "знатний". Їх власники відзначаються комунікабельністю та прагненням до саморозвитку. Вони мають високий інтелект і гострий розум, що дозволяють критично мислити навіть у непередбачуваних ситуаціях. Такі люди завжди готові допомогти своїм рідним та дати важливу пораду близьким.

Владислав і Владислава

Ці імена мають слов'янське походження та перекладаються як "той, хто володіє славою". У сучасному світі так називають цілеспрямованих, відповідальних і наполегливих людей, які завжди досягають бажаного. Представники цього імені легко розв'язують навіть найскладніші проблеми завдяки своєму інтелекту. Це сильні та сміливі люди, які не бояться висловити власну думку й завжди готові йти до досягнення своєї мети.

Олександр і Олександра

Імена Олександр і Олександра мають давньогрецьке коріння та означають "захисник". Його представники – щирі люди, які завжди відкриті до нових викликів і змін. Вони відзначаються оптимізмом і мудрістю, що захоплюють людей навколо. Власникам цього імені легко вдається уникати зайвих проблем та допомагати іншим.

Які рідкісні імена нечасто можна почути

Ім'я Іларія походить з Давньої Греціїта перекладається як "весела" й "радісна". У сучасному світі так називають щирих та чесних жінок, які мають велике коло спілкування.

Ім'я Стелла має латинське походження та трактується як "зірка" або "зоряна". Його представниці мають сильний характер та постійно демонструють свою прямолінійність під час роботи.

Ім'я Серафим походить з давньоєврейської мови та трактується як "вогненний". Серафими відзначаються комунікабельністю та доброзичливістю, тому навколо них часто гуртується багато людей.

Ім'я Харитон походить з Давньої Греції та трактується як "милосердний" та "любий". Його власники мають велику силу волі та добре серце. Вони вміють досягати поставлених цілей.

Источник материала
loader