Автогол Красніча допоміг Шахтарю перемогти Колос у важкому матчі
Автогол Красніча допоміг Шахтарю перемогти Колос у важкому матчі

Автогол Красніча допоміг Шахтарю перемогти Колос у важкому матчі

Колос – Шахтар 0:1

Голи: Краснічі, 59 (ГГВ)

Міжнародна жовтнева пауза на матчі збірних завершилась, а Українська Прем'єр-Ліга повернулась на екрани вболівальників. Передматчеві розклади були дуже чіткі, а саме Шахтар – фаворит, а Колос – аутсайдер, повідомляє 24 канал.

Прикра поразка Колоса

Матч розпочався досить активно, "гірники" одразу пішли в атаку на володіння голкіпера Колоса. Однак, ковалівці вирішили нав'язати боротьбу чинному чемпіону України.

Гра відбувалась в основному у центрі поля, а м'яч не затримувався надовго у кожної команди. Вже у середині тайму гравці Колоса створили перший небезпечний момент біля воріт Шахтаря.

Півзахисник Колоса, Владислав Велетень, увірвався у карний майданчик "гірників" та прострілив у воротарську зону. Однак, Болівар не влучив у ворота, йому завадив Педро Енріке.

Згодом, гравці обох команд почали відчувати втому та перейшли до більш довгих атак та коротких фолів. Перший тайм завершився з рахунком 0:0.

Другу половину гри команди також розпочали дуже різко. Вже на початку команди обмінялись гострими моментами, однак голкіпери були на місці та контролювали ситуацію.

На 59-й хвилині другого тайму Шахтар вийшов вперед після стрімкої контратаки. Олександр Зубков виконав поперечну передачу, яку у власні ворота замкнув опорник ковалівського клубу Ілір Краснічі.

Після пропущеного м'яча футболісти Колоса не склали руки, а почали грати ще активніше, намагаючись відігратись та відібрати очки у донеччан. Про те, "гірники" робили все, щоб нейтралізувати суперника.

У підсумку матч завершився мінімальною перемогою Шахтаря. Автогол Іліра Красніча допоміг "гірникам" здобути важливі 3 очки.

Теги по теме
футбол Шахтер
Источник материала
loader