Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею
Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею

Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею

Ferrari F430 є одним із найкращих середньомоторних суперкарів V8 від італійської марки. Однак після інциденту, який стався в американському Теннессі, на один екземпляр цієї моделі поменшало.

Під час заправки на станції Citgo суперкар охопило полум’я. Займання сталося настільки швидко, що ні власник, ні співробітники АЗС не змогли зрозуміти, що саме спричинило пожежу. Пожежники досить швидко прибули на місце і встигли загасити вогонь, доки він не охопив Ferrari F430 цілком. Але все одно авто дуже постраждало.

Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею - Фото 1

Полум’я охопило корму суперкара і швидко поширилося на салон. Судячи з фото, від них залишилася лише гора розплавленого пластику та обвугленого металу. Вціліли лише капот, фари, бампер, а ще передні крила та колеса. Це звичайно не втішно для власника цього Ferrari, але він зможе хоча б залишити собі як сувенір якусь частину від улюбленого суперкара.

У поліції зазначили, що причину пожежі наразі не встановлено. Розглядається відразу кілька версій, від помилки користувача, до несправності автомобіля чи бензонасоса.

Візит на заправку для Ferrari F430 закінчився пожежею - Фото 2

Теги по теме
пожар
Источник материала
loader
loader