Інсайдер назвав ціну дешевшої версії гарнітури Apple Vision Pro
Інсайдер назвав ціну дешевшої версії гарнітури Apple Vision Pro

Інсайдер назвав ціну дешевшої версії гарнітури Apple Vision Pro

Скільки може коштувати Apple Vision

За словами інсайдера, Apple планує запуск гарнітури Vision нижчого класу десь у наступному році. Конкретної дати чи хоча б приблизного відрізка часу ще немає.

Гарнітуру Apple Vision Pro випустили у лютому 2024 року після того, як анонсували 5 червня 2023 року на WWDC. Вона коштує 3499 доларів, що вельми не сподобалося більшості користувачів, які назвали цю суму занадто високою. Імовірно, саме з цієї причини продукт виявився не настільки успішним і популярним, як очікувала компанія.

Виробника можна зрозуміти: технології, які застосували у Vision Pro, є багато в чому унікальними. Тут і два суперсучасні екрани всередині, і спеціальне вигнуте скло зовні, і ціла купа датчиків, камер та інших комплектуючих, які забезпечують виконання низки функцій.

Але Apple розуміла проблему ціни, тому почала працювати над дешевшою версією ще до виходу Vision Pro. Згідно з даними Марка Гурмана, вона коштуватиме близько 2000 доларів.

Гарнітура нижчого класу, ймовірно, використовуватиме гірший процесор і дешевші матеріали:

  • Наразі Vision Pro оснащена чипом M2, а дешевша версія може отримати щось із серії A, яка встановлюється в смартфонах компанії. Наприклад, це може бути A18 Pro, який працює приблизно так само швидко, як M1.
  • Що стосується матеріалів, то, швидше за все, буде більше пластику замість алюмінію та скла.

У звіті також ідеться про те, що гарнітура, ймовірно, не матиме функції EyeSight, представленої в Apple Vision Pro, яка використовує зовнішні дисплеї, щоб показувати очі користувача оточуючим, тим самим даючи зоровий контакт при розмові. Розміщення додаткового дисплея коштувало дорого, а тому в дешевшій гарнітурі цього дисплея не буде, каже Гурман.

Теги по теме
Apple Техно Гаджеты
Источник материала
loader
loader