Матір відповідатиме за малолітнього «терориста», який налякав пасажирів столичного метро
Матір відповідатиме за малолітнього «терориста», який налякав пасажирів столичного метро

Матір відповідатиме за малолітнього «терориста», який налякав пасажирів столичного метро

Матір відповідатиме за малолітнього «терориста», який налякав пасажирів столичного метро - Фото 1

На одній зі станцій столичного метро десятирічний хлопець кинув до вагона фільтруючо-поглинаючу коробку до протигаза. У такий спосіб школяр хотів пожартувати над пасажирами. Поліцейські склали адміністративний протокол у відношенні матері хлопця, а з «жартівником» провели профілактичну бесіду.

Подія сталася сьогодні вдень на одній зі станцій столичного метрополітену. У одному з месенджерів поширювалося відео, на якому пасажири масово виходять із вагона метро, через те, що невідомий вкинув у вагон невідомий предмет.

На місце події негайно прибули вибухотехніки Главку поліції та слідчо-оперативна група управління поліції в метрополітені. Спеціалісти обстежили предмет та встановили, що це фільтруючо-поглинаюча коробка до протигаза, яка не несе небезпеки.

Також, правоохоронці встановили «жартівника», який закинув предмет до вагона метро. Ним виявився неповнолітній 2014 року народження. Інспектори ювенальної превенції з’ясували, що у такий спосіб школяр хотів пожартувати над пасажирами (хтось його навчив і дав «міну»? – УК) та не задумувався про наслідки своїх дій.

У відношенні матері хлопця поліцейські склади протокол за ст. 184 КУпАП – невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей, а зі школярем провели профілактичну бесіду щодо недопущення подібних вчинків у майбутньому.

Поліцейські звертаються до батьків – приділяйте більше уваги своїм дітям, цікавтесь їхнім дозвіллям та роз’яснюйте які наслідки можуть бути у разі вчинення ними будь-яких правопорушень.

Відділ комунікації поліції Києва

Tweet
Источник материала
loader