Збирає "трофеї": люди не можуть спокійно жити через сусіда, який зробив звалище біля будинку
Збирає "трофеї": люди не можуть спокійно жити через сусіда, який зробив звалище біля будинку

Збирає "трофеї": люди не можуть спокійно жити через сусіда, який зробив звалище біля будинку

Сусіди часто бачать, як господар привозить фургоном нові "трофеї", пише Metro. Багато хто хвилюється, що через сміттєзвалище, яке постійно збільшується, не зможе продати свій будинок.

Місцеві вже втомилися боротися з сусідом

Мати двох дітей Домініка розповідає, що поставила паркан, який коштував 1000 фунтів (близько 54 тисяч гривень), щоб відгородитися від сусіда. До того ж навколо сміттєзвалища бігають щури, які можуть потрапити в будинок.

Щури бігають серед білого дня, і я постійно кричу на дітей, що треба обов’язково зачиняти двері. Якщо визирнути з вікна, то можна побачити, як вони бігають навколо відходів. Моє серце виривається з грудей, коли думаю про це,
– розповідала жінка.

Інші сусіди по вулиці також втомилися від цього, тому закликають міську раду вжити заходів. Відомо, що проблема загострилась вже давно, близько чотирьох років тому.

Якщо ви зайдете у Google Street View, датований 2022 роком, то побачите, що це просто день і ніч в порівнянні з тим, що є зараз. З часом стає все гірше і гірше,
– додає один із мешканців вулиці.

Реагуючи на скандал, представник Ліверпульської міської ради заявив: "Це питання є предметом для розслідування. Ми будемо спілкуватися з постраждалими мешканцями".

Які "трофеї" збирає чоловік

Нерухомість Сміттєзвалище біля будинку Ліверпуль
Сміттєзвалище біля будинку / Фото Liverpool Echo

На опублікованих фото видно цілі гори різноманітного непотребу. Серед них є валізи, велосипеди, меблі, іграшки, одяг та різні речі для дому та саду.

Подружжя, яке живе неподалік від проблемного мешканця, розповідало: "Коли ми переїхали сюди, це вже тут було. Однак за останні пару місяців стало точно гірше. У якийсь момент власник будинку розчистив територію, але потім мотлох знову накопичився".

Чоловік відмовився спілкуватися з журналістів, відмахнувшись фразою: "Без коментарів".

Источник материала
loader