Штучний інтелект здатний боротися з дезінформацією, яку генерує ШІ, — гендиректор Nvidia
Штучний інтелект здатний боротися з дезінформацією, яку генерує ШІ, — гендиректор Nvidia

Штучний інтелект здатний боротися з дезінформацією, яку генерує ШІ, — гендиректор Nvidia

Генеральний директор Nvidia порівняв використання штучного інтелекту з розвитком кібербезпеки

Генеральний директор Nvidia Дженсен Хуанг переконаний, що лише штучний інтелект здатний допомогти людям боротися з дезінформацією, яку генерує ШІ. Про це він сказав під час заходу у вашингтонському аналітичному центрі Bipartisan Policy Center.

«Щоб виявити темні сторони штучного інтелекту, знадобиться штучний інтелект. Причина цього досить зрозуміла: штучний інтелект вироблятиме підроблені дані та неправдиву інформацію на дуже високій швидкості. Тож потрібен хтось із дуже високою швидкістю, щоб виявити це та вимкнути», — сказав Хуанг.

Окрім того, генеральний директор Nvidia порівняв використання штучного інтелекту з розвитком кібербезпеки.

За його словами, майже кожна окрема компанія завжди ризикує стати жертвою злому або атаки, і щоб врятуватися від цього, треба бути на крок попереду.

«Щоб захистити себе, знадобиться ще краща кібербезпека. Ми просто повинні переконатися, що ми залишаємося попереду. Нам знадобиться штучний інтелект, щоб залишатися попереду», — сказав він.

Хуанг також вважає, що кожне урядове відомство у США, зокрема міністерство енергетики та оборони, має бути практиком штучного інтелекту.

  • Читайте також: «Мертві новини»: як боти та ШІ захоплюють інтернет-простір — Ірина Семенюта в подкасті «Медіуми»

Фото: Скриншот із відео 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader