На телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра фільму «Хазяїн 2. На своїй землі»
На телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра фільму «Хазяїн 2. На своїй землі»

На телеканалі «1+1 Україна» відбудеться прем'єра фільму «Хазяїн 2. На своїй землі»

Глядачі знову побачать Богдана Бенюка в образі харизматичного і вольового Терентія Пузиря, який стикається з найважчим випробуванням у своєму житті

13 жовтня о 23:00 на  телеканалі «1+1 Україна» відбудеться премʼєра телевізійного фільму «Хазяїн 2. На своїй землі». Про це поідомила пресслужба каналу.

Глядачі знову побачать Богдана Бенюка в образі харизматичного і вольового Терентія Пузиря, який стикається з найважчим випробуванням у своєму житті.

«Відмовившись виїжджати з рідного села на тлі загрози повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, бізнесмен Терентій Пузир опиняється під окупацією. Коли росіяни перетворюють його агрофірму на свою військову базу, а терор щодо його односельців набирає шалених обертів, він постає перед складним вибором —  пристосовуватися в надії на власне виживання чи діяти заради порятунку всієї громади», — йдеться у повідомленні пресслужби.

Там додали що на одному знімальному майданчику знову зустрілись Богдан Бенюк, Віктор Жданов, Ольга Сумська. Також в продовження історії про Терентія Пузиря глядачі побачать молодих українських акторів — Валентину Сергеєву, Катерину Алексєєву, Іллю Пономаренка.

«Хазяїн 2. На своїй землі» — це історія про мужність, силу духу та незламність українців, про боротьбу за свободу і право жити на своїй землі.

«24 лютого 2022 року абсолютно кардинально змінило всіх нас. На захист нашої Батьківщини стали не тільки Збройні Сили України, а і ті, хто працює на нашій українській землі. І не має значення, це — тракторист чи власник агрофірми. Наш Хазяїн постає перед вибором, коли весь його світ окуповують рашисти. Які перетворення переживає Терентій Пузир? Я думаю, Карпенко-Карий точно хотів би побачити свого персонажа в умовах боротьби за свободу і незалежність нашої рідної землі», — ділиться виконавець головної ролі Богдан Бенюк.

У 2021 році знімалась перша частина «Хазяїна» — сучасна українська класика на новий лад.

Стрічка створювалась за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана Карпенка-Карого та представляла особливий погляд на вічний конфлікт — взаємостосунки батьків і дітей. У другій частині доля персонажа Терентія Пузиря матиме розвиток та покаже нові карколомні перетворення.

Над виробництвом телевізійного фільму працювала «Основа Фільм Продакшн». Проєкт реалізуовано за підтримки USAID.

Автори сценарію — Тарас Антипович, Валентина Руденко, Тарас Ткаченко. Режисери — Тарас Ткаченко та Заза Буадзе. Продюсери — Вікторія Горенштейн та Тетяна Куц.

Фото: пресслужба телеканалу «1+1 Україна» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
фильм
Источник материала
loader
loader