Нова технологія BMRT виявляє вибухівку і вогнепальну зброю крізь стіни
Нова технологія BMRT виявляє вибухівку і вогнепальну зброю крізь стіни

Нова технологія BMRT виявляє вибухівку і вогнепальну зброю крізь стіни

Запатентована технологія, розроблена компанією Base Molecular Resonance Technologies, може виявляти вибухові елементи і вогнепальну зброю, наприклад, гвинтівки AR-15, на відстані сотень метрів. Вона здатна виявляти ці елементи навіть крізь будівлі та суцільні бар’єри.

Нова технологія може сприяти підвищенню безпеки політичних діячів та інших високопоставлених осіб. Компанія стверджує, що нова технологія забезпечує новий рівень захисту від замахів на вбивство, снайперських атак, загрози вибухів та інших потенційних ризиків для громадської безпеки в різних середовищах.

«Відповідаючи за охорону трьох президентів США і побачивши цю технологію в дії, я можу з упевненістю сказати, що вона змінює правила гри. Здатність виявляти і нейтралізувати потенційні загрози – ще до того, як вони можуть навіть наблизитися – здатна унеможливити сценарії, які можуть спричинити національні заворушення і поставити під загрозу безпеку нашого керівництва», – сказав Кен Валентайн, член правління BMRT і колишній спеціальний агент, відповідальний за відділ охорони високопосадовців в Управлінні захисних операцій. «Секретна служба США та правоохоронні органи повинні діяти негайно, щоб інтегрувати це революційне рішення від компанії Base Molecular Resonance Technologies. Це не просто інструмент – це необхідність для захисту майбутнього нашої країни».

Запатентована технологія, яка заявлена як неінтрузивна, може підійти для тих високопоставлених осіб, які перебувають у зоні ризику. Здатна інтегруватися в існуючі системи безпеки, включаючи мобільні підрозділи і системи моніторингу периметра, нова технологія гарантує, що загроза залишиться непоміченою, навіть якщо снайпер сховався в будівлі або знаходиться далеко від своєї цілі.

«Наша проривна технологія може виявити унікальний молекулярний слід пороху через такі бар’єри, як будівлі і транспортні засоби, що рухаються, як поблизу, так і за сотні метрів від них», – сказав Лі Дюк, співзасновник і президент BMRT.

Дюк зазначив, що, наприклад, у нещодавньому незалежному дослідженні, проведеному третьою стороною, система компанії бездоганно ідентифікувала повністю заряджений AR-15 з відстані 176 м – крізь дві будівлі – у 10 з 10 тестів. «Ця технологія забезпечує безперервне, миттєве виявлення, що дає змогу командам безпеки нейтралізувати загрози на випередження. Це змінює правила гри в запобіганні загрозам».

Дюк також похвалив департамент шерифа округу Мартін за швидке затримання потенційного стрілка під час недавнього замаху на президента Трампа, підкресливши, що BMRT пишається тим, що базується в окрузі Мартін.

Ця нова технологія надає новий рівень захисту, який дозволяє правоохоронним органам, фахівцям з безпеки та охоронцям захищати високопоставлених осіб у громадських місцях, де традиційні заходи безпеки часто виявляються недостатніми. Система забезпечує підвищений рівень захисту політичних мітингів, урядових будівель та інших вразливих місць, йдеться у прес-релізі компанії.

Источник материала
loader
loader