Зеленський відреагував на удари по Харкову: Росія - терорист і щодня це підтверджує
Зеленський відреагував на удари по Харкову: Росія - терорист і щодня це підтверджує

Зеленський відреагував на удари по Харкову: Росія - терорист і щодня це підтверджує

Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним і близьким загиблих від російських ударів по Харкову. За його словами, на цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Черговий російський удар по Харкову. Мішені для російських бомб – житловий будинок, хлібозавод, стадіон... Тобто звичайне життя звичайних людей. Росія – терорист і щодня підтверджує це своїми власними діями, своїм вибором воювати й пробувати розширювати війну. Зараз у Харкові триває рятувальна операція. Всі служби на місці. На цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих. Мої співчуття всім рідним і близьким», - розповів Зеленський.

Він відзначив, що зараз на Генеральній Асамблеї ООН багато говорять про колективні зусилля заради безпеки та майбутнього.

«Але треба просто зупинити терор. Щоб була безпека. Щоб було майбутнє. Щоб Росія припинила цю свою злочинну й неспровоковану агресію, яка порушує всі глобальні правила», - зауважив Президент.

Він подякував всім державам, усім лідерам, які допомагають нам захищати життя наших людей від російських ударів.

Як повідомлялося, у Харкові після 15:20 у вівторок, 24 вересня, пролунали три серії вибухів. Удари КАБами припали на цивільну інфраструктуру. Росіяни поцілили в багатоповерхівку. Відомо про трьох загиблих, розбирання завалів триває.

Фото: ОП

Теги по теме
Россия Владимир Зеленский Харьков
Источник материала
loader