Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07
Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07

Китайська компанія Changan розпочала приймати замовлення на модель Nevo E07. Особливість новинки полягає в оригінальній конструкції зсувного даху, який перетворює кросовер на пікап.

Преміальний кросовер має довжину трохи більше ніж 5 м, а колісна база – 3,1 м. Завдяки обтічному кузову коефіцієнт лобового опору у Nevo E07 всього 0,24. Автомобіль адресований любителям активного відпочинку та подорожей. Трансформований салон дозволяє перетворити машину на пікап, або використовувати його як кемпер для сну та відпочинку. У вантажному варіанті Nevo E07 може перевозити до 300 кг.

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 1

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 2

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 3

Салон виконаний у модному сьогодні стилі мінімалізму. За інформаційно-розважальні функції відповідає 15,4-дюймовий центральний дисплей. Роль панелі приладів виконує проєкційний дисплей з діагоналлю 28,86 дюйма. Крім того, для задніх пасажирів передбачений невеликий екран, який вбудований у стелю. Як і належить преміальній моделі, автомобіль оснащений комплексом систем напівавтономного управління 2 рівні своєї розробки Changan. Для її роботи використовуються 2 лідери, 17 радарів різного типу та 11 камер, а обслуговує весь цей комплекс бортовий комп’ютер на основі NVIDIA Orin-x.

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 4

Покупці можуть вибирати з 4 варіантів силових установок: двох гібридних та двох електричних. Гібридна версія оснащується 1,5-літровим турбомотором потужністю 141 к.с., що виконує функцію бензогенератора. Залежно від версії, він живить енергією один задній електродвигун потужністю 310 або два. У цьому випадку попереду додається ще 176-сильний двигун. Батарея місткістю 39,05 кВт-год забезпечує від 185 до 200 км на електриці.

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 5

Електрична версія з одним двигуном на задній осі розвиває потужність 338 к.с. На повнопривідній версії спереду доповнено двигуном на 252 л. Літій-іонні батареї різної місткості дозволяють подолати від 551 до 1000 км. Поповнити запас на 365 км можна приблизно за 15 хвилин завдяки системі, що працює під напругою 800 вольтів.

Changan відкрив приймання замовлень на пікап-трансформер Nevo E07 - Фото 6

Вартість Nevo E07 в Китаї стартує з 249 900 юанів, що еквівалентно $35425. Виробництво новинки заплановане на жовтень, а перші покупці зможуть отримати замовлення до кінця року.

Источник материала
loader
loader