Все вже давно з'ясували: скільки часу потрібно маринувати м'ясо та овочі
Все вже давно з'ясували: скільки часу потрібно маринувати м'ясо та овочі

Все вже давно з'ясували: скільки часу потрібно маринувати м'ясо та овочі

Навіщо маринувати м'ясо

Маринування дозволяє надати м'ясу колоритних смакових відтінків та зберегти його соковитість. Для цього можна скористатися як вологим, так і сухим варіантом.

М'ясо для маринування повинно бути свіжим, вимитим і обсушеним, наприклад, паперовим рушником. Що стосується посуду, то найкраще використовувати скло або кераміку.

Все вже давно з'ясували: скільки часу потрібно маринувати м'ясо та овочі - Фото 1

Маринування важливе для приготування м'яса / Фото Pixabay

Як довго потрібно маринувати м'ясо

Для того, щоб ваші зусилля не були марними, потрібно орієнтуватися на такі часові рамки:

  • морепродукти та риба – від 30 хвилин;
  • курка та індичка – 2 години;
  • свинина та інше червоне м'ясо – 12 годин.

Час маринування також можна регулювати розміром шматочків м'яса. Якщо ви працюєте з більшими шматочками, то в них варто зробити проколи.

Щоб потім не викидати: які є поширені помилки при квашенні капусти.

Источник материала
loader
loader