Так їх готувала бабуся: починаємо день з пишних оладок
Так їх готувала бабуся: починаємо день з пишних оладок

Так їх готувала бабуся: починаємо день з пишних оладок

Пухкі та ароматні оладки можуть стати чудовим початком нового дня, інформує Смачно 24. Додайте до них сметану, варення або згущене молоко – і позитивний заряд енергії для вас точно гарантований.

Рецепт пишних оладок

Час: 30 хвилин

Порцій: 2

Інгредієнти:
– 100 мілілітрів окропу;
– 1 склянка кефіру (кімнатної температури);
– 1 яйце;
– 250 грамів борошна;
– чайна ложка соли (гасимо оцтом);
– дрібка солі;
– цукор або цукрова пудра.

Приготування:

  1. З'єднуємо окріп з кефіром, додаємо сіль та цукор. Ретельно перемішуємо.
  2. Яйце збиваємо і вливаємо у суміш.
  3. Просіюємо борошно й поступово додаємо у кефірну суміш. Додаємо соду.
  4. Перемішуємо тісто та залишаємо на 10 хвилин.
  5. Смажимо оладки на середньому вогні до золотистого кольору.

Смачного!

Додаємо будням оригінальності: рецепт солодких манників з родзинками.

Источник материала
loader
loader