Tesla шукає людей від 155 до 180 см для навчання робота Optimus
Tesla шукає людей від 155 до 180 см для навчання робота Optimus

Tesla шукає людей від 155 до 180 см для навчання робота Optimus

Tesla оголосила про найм нових співробітників для навчання гуманоїдного робота Optimus. Компанія шукає «дуже мотивованих» людей зростом від 155 до 180 см, вони працюватимуть у костюмі для захоплення рухів та VR-гарнітурі. Зарплата від $25 до $48 за годину.

Посада називається «Оператор збору даних». Згідно з описом вакансії, потрібно ходити 7+ годин на день із навантаженням близько 13 кг (ймовірно, це вага костюма). Зріст від 155 до 180 см - діапазон, в який потрапляє прогнозований зріст Optimus (близько 174 см). 

Також для роботи необхідна здатність носити гарнітуру VR протягом тривалого часу. Потрібна «постійна координація рук та очей, координація тіла та кінестетичне сприйняття». Співробітнику доведеться стояти, сидіти, ходити, нахилятися, згинатися, тягтися, присідати, ходити сходами і повертатися в костюмі.

Крім зарплати до $48 за годину, компанія обіцяє «можливість подорожувати до 25% часу» та щоденні регіональні поїздки, а також гнучкий графік. Варто зазначити, що вакансія передбачає лише один вихідний день, можливість нічних змін та понаднормової роботи. 

За даними Business Insider, Tesla вже найняла понад 50 осіб на цю посаду за останній рік. Як зазначає Анімеш Гарг, старший науковий співробітник Nvidia Research, Optimus вимагатиме мільйони годин даних, перш ніж він буде повністю готовий до роботи на заводах Tesla.

Источник материала
loader
loader