Страшна ДТП на Рівненщині: серед загиблих двоє військових
Страшна ДТП на Рівненщині: серед загиблих двоє військових

Страшна ДТП на Рівненщині: серед загиблих двоє військових

Серед 14 загиблих унаслідок жахливої ДТП на Рівненщині, що сталася 6 липня, - двоє військовослужбовців, разом з одним із них загинула сім'я.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на місцеву владу.

Зокрема, міський голова Вараша Олександр Мензул повідомив, що в тій автокатастрофі загинув 40-річний інспектор прикордонної служби 15 мобільного прикордонного загону Андрій Швець. Він повертався із відпустки у військову частину.

Андрій Швець народився у Вараші. Був призваний на військову службу до Збройних сил України у березні 2023 року. Із липня 2023 по квітень 2024 року він виконував бойові завдання на Харківському напрямку.

Крім того, голова Шумської ОТГ Вадим Боярський поінформував, що у ДТП на Рівненщині загинула родина військового Миколи Гвоздяра з Тернопільської області. За його словами, разом із військовослужбовцем загинули дружина Тетяна та 6-річний син Андрій.

Микола Гвоздяр був призваний на військову службу у 2018 році, брав безпосередню участь у виконанні бойових завдань на Доннеччині та Луганщині.

8 липня у Шумській громаді оголошено днем жалоби.

Як повідомляв Укрінформ, у Рівненській області 6 липня сталася ДТП за участю автоцистерни і маршрутки «Рівне-Хмельницький», у якій загинуло 14 людей, зокрема шестирічний хлопчик.

Фото: ДСНС

Теги по теме
ДТП
Источник материала
loader
loader