Термін реєстрації українських експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю збільшено до двох місяців
Термін реєстрації українських експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю збільшено до двох місяців

Термін реєстрації українських експортерів кукурудзи, сої та ячменю до Китаю збільшено до двох місяців

Термін реєстрації українських експортерів, які планують поставляти кукурудзу, сою та ячмінь до Китаю, збільшено до двох місяців. Про це було заявлено під час зустрічі керівництва Держпродспоживслужби України з представниками Української зернової асоціації, що відбулася 7 червня, повідомила пресслужба відомства.

«Перелік підприємств, що планують експорт вказаних культур до КНР, а також перелік місць зберігання зазначеної продукції подається китайській стороні Держпродспоживслужбою 1-2 рази на рік», - ідеться в повідомленні.

Також зазначається, що, за інформацією керівництва Департаменту карантину рослин і тварин Генеральної митної адміністрації Китайської Народної Республіки, запроваджено онлайн-систему, в якій надалі публікуватиметься інформація про зареєстровані для експорту до КНР підприємства.

«Тому при формуванні експортних партій варто ознайомитися з інформацією щодо наявної реєстрації в онлайн-системі КНР», - додали в пресслужбі.

Источник материала
loader
loader