
Обов'язковий елемент великоднього кошика: як приготувати найсмачнішу ковбасу в духовці
Страва вийде надзвичайно соковитою та смачною. Перець та часник додадуть неймовірно приємного аромату.
Рецепт ковбаси в духовці
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- М'ясо та сало наріжте маленькими кубиками. Посоліть, поперчіть та додайте трошки водички для соковитості. Добре перемішайте.
- Свинячі кишки попередньо замочіть у воді та добре промийте.
- Після цього начиніть їх фаршем. Найзручніше це робити на м'ясорубці, використовуючи спеціальну насадку для ковбаси.
- Краї кожної ковбаски зав'яжіть вузликом. Перекладіть ковбасу у форму для випічки та налийте туди трохи води.
- Проколіть ковбасу голкою в багатьох місцях. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 30 хвилин.

Оккупанты превратили его в грязную лужу: в Украине исчезает уникальное Чистое озеро
Telegraf

Салат "Летний Оливье": хрустящий, свежий и очень вкусный
TSN

Как прогнать всех насекомых из дома без "химии": один запах заставит их сбежать навсегда
UAToday

В таком маринаде вы мясо еще не замачивали: понадобится кофе и еще несколько ингредиентов
Telegraf

А вы помните свое раннее детство? Почему большая часть воспоминаний стирается
Знай

Их ждут серьезные перемены: 5 знаков Зодиака, которые станут счастливыми этим летом
Знай

Клубничный бум: непревзойденная галета к кофе или чаю
TSN