Програмісти розповіли, як захистити телефон від злому
Програмісти розповіли, як захистити телефон від злому

Програмісти розповіли, як захистити телефон від злому

Пом'якшення збитків від витоку даних із телефону залежить від вживання превентивних заходів та зміни ваших онлайн-звичок.

Нижче наведено кілька безболісних способів змінити свої звички в Інтернеті та захистити особисті дані телефону від злому у майбутньому.

Подумайте про те, як ви ділитеся особистою інформацією телефону. Кожен знає когось, хто схильний вести хроніку найдрібніших подробиць свого існування у вибраній ними соціальній мережі.

Але надмірне розголошення також може виглядати як надання занадто великої кількості особистих даних у формах реєстрації в телефоні облікового запису або публікація загальнодоступних фотографій себе та своєї сім'ї.

Поліпшіть процедуру забезпечення конфіденційності телефону в Інтернеті. Слабкі паролі часто становлять основну частину записів про витік даних, і, хоча вони нікому не подобаються, вони використовуються для захисту облікових записів більшості людей в Інтернеті.

Візьміть за звичку використовувати менеджер паролів з телефону, зберігати ключі доступу на своїх пристроях і включати багатофакторну автентифікацію у своїх облікових записах, щоб підвищити шанси уникнути наслідків майбутнього витоку даних з телефону.

Організуйте своє життя в Інтернеті, щоб запобігти крадіжці особистих даних у телефоні.

Щоб не стати жертвою злочинів, пов'язаних із зломом телефону або з використанням особистих даних, викликаних витоком даних, рекомендується періодично читати виписки за своєю кредитною карткою та стежити за своїм кредитним звітом.

Знання вашого фінансового стану може допомогти вам виявити будь-яку шахрайську діяльність, пов'язану зі злочинами проти особистих даних у телефоні, перш ніж вона вийде з-під контролю.

Источник материала
loader