"Говоріть правду про війну": Володимир Зеленський виступив на 64-й церемонії "Греммі"
"Говоріть правду про війну": Володимир Зеленський виступив на 64-й церемонії "Греммі"

"Говоріть правду про війну": Володимир Зеленський виступив на 64-й церемонії "Греммі"

Володимир Зеленський виступив з промовою на 64-й церемонії вручення премії “Греммі”, яке відбулось в ніч на 4 квітня 2022 року. В короткому відео Президент України закликав музикантів не мовчати про трагічні події, які відбуваються в XXI столітті в Європі.

“Що є найсильнішим контрастом до музики? Тиша зруйнованих міст та вбитих людей. Наповніть тишу своєю музикою. Зробіть це сьогодні, щоби розповісти нашу історію”, — почав своє звернення Зеленський й додав,що наразі українські музиканти вимушені носити бронежилети замість смокінгів, вони, зокрема, співають для поранених у шпиталях.

“Говоріть правду про війну. У соцмережах, по телебаченню. Підтримайте нас, як можете, будь-яким чином. Але не мовчіть. Чернігів, Харків, Волноваха, Маріуполь та інші міста України — вже стали легендами. Але я мрію, щоб вони були живими. І вільними. Вільними, як ви на сцені "Греммі"”, — закінчив своє звернення Президент.

Після виступу Зеленського на сцену вийшов музикант Джон Ледженд. Він вшанував Україну, заспівавши нову композицію Free про трагічні події під акомпанемент фортепіано. До нього приєдналися українська співачка Міка Ньютон та поетеса Люба Якимчук. Вони підспівували українською. Після виступу виконавця на екрані з'явився текст із закликом пожертвувати кошти на допомогу жертвам російсько-української війни.

Читайте також:

"Нехай Бог благословить вас усіх!": Майлі Сайрус заспівала для українців на фестивалі Lollapalooza.

$ 16 мільйонів для жертв війни та відеозвернення Біллі Айліш: Як пройшов Concert for Ukraine.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader