"Укрзалізниця" планує збільшити кількість спецрейсів із "червоних" регіонів
"Укрзалізниця" планує збільшити кількість спецрейсів із "червоних" регіонів

"Укрзалізниця" планує збільшити кількість спецрейсів із "червоних" регіонів

"Укрзалізниця" готова збільшити кількість спецрейсів із "червоних" зон для тих, хто застряг там після посилення карантину.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок.

Зазначається, що 6 спецрейсів вже відбулися впродовж 8 та 9 березня. Додому приїхали майже півтисячі пасажирів. Ще кілька рейсів із Західної України планують на 13 та 14 березня. У керівництві "Укрзалізниці" кажуть, що разом із МОЗ вони ще визначатимуть нові дати спецрейсів з "червоних" регіонів.

В ефірі "Сніданку з 1+1" додали, що аби перевозити пасажирів безпечно, спецрейси будуть завантажені лише на 50%. Саме тому, аби транспортувати однакову кількість пасажирів, рейсів до "червоних" зон має бути вдвічі більше.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" припинила продаж квитків та пасажирське сполучення з регіонами, які опинилися у "червоній" зоні карантину. Станом на 11 березня "червоними" в Україні залишаються поки що чотири області - Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська та Житомирська.

Відео Новини України: "Укрзалізниця" збільшить кількість спецрейсів до "червоних" зон

Укрзалізниця, за потреби, готова збільшити кількість спецрейсів із "червоних" зон для тих, хто застряг там після посилення карантину. 6 спецрейсів вже відбулися впродовж 8 та 9 березня. Додому приїхали майже 500 пасажирів.  Ще кілька рейсів із Західної України планують 13 та 14 березня.    

Новини України: "Укрзалізниця" збільшить кількість спецрейсів до "червоних" зон
ТСН. Ранок
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Ірина Загородня
Источник материала
loader