У МОЗ підтвердили, що китайська вакцина від коронавірусу CoronaVac пройшла реєстрацію в Україні
У МОЗ підтвердили, що китайська вакцина від коронавірусу CoronaVac пройшла реєстрацію в Україні

У МОЗ підтвердили, що китайська вакцина від коронавірусу CoronaVac пройшла реєстрацію в Україні

МОЗ підтвердило офіційну реєстрацію в Україні вакцини від коронавірусувиробництва компанії Sinovac Biotech під назвою CoronaVac.

Про це повідомив заступник міністра охорони здоров'я з питань європейської інтеграції Ігор Іващенко під час брифінгу 10 березня.

Він пояснив, що рішення ухвалили ґрунтуючись на матеріалах, які надав виробник. Зокрема, це реєстраційні посвідки, а також проведення аналізу "користь-ризик".

"Учора (9 березня - ред.) МОЗ було ухвалено рішення про державну реєстрацію для екстреного медичного застосування під зобов'язання вакцини для профілактики COVID-19 виробництва компанії Sinovac, яка називається CoronaVac", - заявив Іващенко.

Нагадаємо, напередодні Reuters з посиланням на МОЗ повідомило про реєстрацію в Україні вакцини від коронавірусу CoronaVac.

Як повідомлялося, Україна 23 лютого отримала перші 500 тисяч доз вакцини від коронавірусу. Кампанію імунізації почали препаратом не британського виробництва, а вакциною Covishield Oxford-AstraZeneca виробництва Індійського інституту сироватки (SII) в Пуне за ліцензією згаданої вище компанії. Яка ефективність препарату, протипоказання і склад, читайте у нашому матеріалі.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Відео Міністр Максим Степанов розповів про шляхи прискорення вакцинації в Україні

Темпи української вакцинації від коронавірусу – дуже повільні. Це оцінка самого міністра охорони здоров`я Максима Степанова. За 12 днів програми прищепили лише 19 тисяч людей і вийшли на показник в 3 тисячі за добу. Чому ж ми так забарилися та чи прискоримося – дивіться.

Міністр Максим Степанов розповів про шляхи прискорення вакцинації в Україні
Сніданок з 1+1
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader