Я не дозволю відновити відразу громадський транспорт - Ляшко
Я не дозволю відновити відразу громадський транспорт - Ляшко

Я не дозволю відновити відразу громадський транспорт - Ляшко

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко вважає, що зняття обмежень роботи громадського транспорту 11 травня може звести нанівець весь коронавіруснийкарантин.

Про це він повідомив в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV.

Ляшко сказав, що розуміє, що обмеження громадського транспорту впливає на бізнес, але це точно не питання 11 травня.

"Я на зараз буду стояти на своєму - я не дозволю відновити відразу громадський транспорт. Оскільки як тільки буде відновлено громадський транспорт, у нас на карантині як такому буде поставлений хрест", - сказав він.

Нагадаємо, починаючи від 11 травня в Україні послаблюють карантин. Зокрема відкриються перукарні, заклади харчування на виніс та літні тераси. Уряд вирішив запустити малий та середній бізнес, однак дозволити рух громадського транспорту поки не наважилися.

Відео Які прогнози щодо початку роботи громадського, авіа та залізничного транспорту – міністр інфраструктури Владислав Криклій

Спочатку транспорт у містах, потім між областями, опісля – авіа та залізничне сполучення – в такій послідовності почне працювати транспорт в Україні після карантину. Це заявив прем’єр-міністр Сергій Шмигаль. Чи означає це, що вже можна планувати свій літній відпочинок – дізнаємося просто зараз у міністра інфраструктури Владислава Криклія. 

Які прогнози щодо початку роботи громадського, авіа та залізничного транспорту – міністр інфраструктури Владислав Криклій
Источник материала
loader
loader