У Таїланді знайшли “ліки” від коронавірусу: що про них відомо
У Таїланді знайшли “ліки” від коронавірусу: що про них відомо

У Таїланді знайшли “ліки” від коронавірусу: що про них відомо

По всьому світу шукають шляхів подолати смертельно небезпечний коронавірус з Китаю – у Таїланді заявили про розробку вакцини.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА із посиланням на Апостроф.

Loading...

Зазначається, що лікар тайської лікарні зміг вилікувати 71-річну пацієнтку, використавши поєднання препаратів від ВІЛ і грипу.

Медик стверджує, що використання цих препаратів всього за 48 годин змінили позитивні результати тесту на коронавірус негативні.

Зараз в дихальних шляхах пацієнтки не залишилося навіть сліду від вірусу.

А тим часом кількість загиблих від “уханьского” коронавірусу в Китаї перевищила число жертв спалаху атипової пневмонії (SARS) 2002-2003 років.

Станом на ранок 3 лютого, коронавірусом 2019-n.

CoV в Китаї заразилися 17 тисяч 238 осіб, 361 померли.

Разом із тим, голова спеціальної комісії Державного комітету у справах охорони здоров’я КНР Чжун Наньшань заявив, що пік поширення коронавірусу в Китаї настане через 10-14 днів.

За його словами, поширення коронавірусу все ще перебуває в стадії росту, але не досягне загальнонаціонального рівня.

Також повідомлялося, що приблизно через 10-14 днів в Україні буде створено тест, який дозволить виявляти коронавірус 2019-n.

Над створенням тесту працюють відразу дві команди вчених – це лабораторія Інституту молекулярної біології та генетики НАН України та лабораторія епігенетики Інституту геронтології НАМН України.

Теги по теме
Коронавирус Вакцина Народная Правда
Источник материала
loader
loader