Готуємо смачний бургер з телятиною, сиром чедер та томатами
Готуємо смачний бургер з телятиною, сиром чедер та томатами

Готуємо смачний бургер з телятиною, сиром чедер та томатами

Сьогодні ми приготуємо одну з найпопулярніших страв американської кухні — бургер із телятиною, сиром чедер та томатами. Це дуже швидкий і простий рецепт: на його приготування у вас піде лише 20 хвилин.

Як приготувати бургер із телятиною за рецептом Євгенія Клопотенко

Інгредієнти:

200 г телятини (лопатка чи ошийок)

2 булочки (для бургера)

1 цибуля червона

1 томат (великий)

2 шматочки сиру чедер у шматочках

20 мл кетчупу (або соусу барбекю)

20 г шпинату (листя)

до смаку сіль та перець

Бургер з телятиною: покроковий рецепт

Приготуйте фарш. Телятину зачистіть від плівок та жиру та перекрутіть на м`ясорубці. Я не рекомендую використовувати для бургерів магазинний фарш, тому що в ньому багато жиру.

Фарш посоліть, поперчіть, додайте мелений коріандр і добре відбийте. Просто беріть фарш у руку і з силою кидайте його у миску. Це потрібно, щоб сформувати щільну котлету з м`яса.

Сформуйте котлету круглої форми, товщиною близько півтора сантиметра і діаметром близько 10 см. Обсмажте котлету на грилі або мангалі протягом 4-5 хвилин з кожного боку. Булочки для бургера розріжте на 2 частини та підсушіть на грилі.

Зберіть бургер — на нижню частину булки викладіть овочі та зелень, а потім котлету, шматочок сиру та овочі. Закрийте верхньою частиною булки і скріпіть бургер шпажкою або гілочкою. Готувати — це просто!


Источник материала
loader