Ви точно памʼятаєте їх з дитинства: готуємо манзарі – домашні пиріжки з сиром та зеленню
Ви точно памʼятаєте їх з дитинства: готуємо манзарі – домашні пиріжки з сиром та зеленню

Ви точно памʼятаєте їх з дитинства: готуємо манзарі – домашні пиріжки з сиром та зеленню

Манзарі – це домашні пиріжки на сковороді, які ви точно памʼятаєте з дитинства. Сирна начинка з зеленню в поєднанні з ніжним тістом справді створює незабутній спогад, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok lanas_diet.

Як приготувати домашні пиріжки з сиром та зеленню

  • Час: 50 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
тісто:
– 750 грамів борошна;
– 375 мілілітрів теплого картопляного відвару;
– 1 яйце;
– 1,5 столової ложки цукру;
– 1,5 столової ложки солі;
– 10 грамів сухих дріжджів;
– 60 мілілітрів рослинної олії;
начинка:
– 500 грамів кисломолочного сиру;
– зелена цибуля;
– яйце;
– кріп;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. З’єднайте всі продукти для тіста та замісіть м’яке, еластичне тісто. Залиште його підходити приблизно на 1 годину.
  2. Поки тісто відпочиває, підготуйте начинку: поєднайте сир із подрібненою цибулею, яйцем, зеленню та сіллю.
  3. З тіста сформуйте пиріжки, наповніть їх начинкою та обсмажуйте на невеликому вогні до золотистої скоринки з обох боків.
  4. Можна підрум’янити й боки, щоб вийшло ще смачніше.
  5. Подавайте пиріжки зі сметаною.

Смачного!

А ще доречно буде приготувати сарму. Це шедевр кримськотатарської кухні, який схожий на традиційні голубці.

Джерело матеріала
loader
loader