Вона ще позмагається зі справжньою: готуємо апетитну ікру з баклажанів по-херсонськи
Вона ще позмагається зі справжньою: готуємо апетитну ікру з баклажанів по-херсонськи

Вона ще позмагається зі справжньою: готуємо апетитну ікру з баклажанів по-херсонськи

Для приготування ікри з баклажанів потрібні лише копійчані інгредієнти та трішки часу, а ефект завжди на найвищому рівні. 24 Канал пропонує приготувати одну з головних закусок сезону по-херсонськи за рецептом з TikTok ira_akhtyrskaya_.

Як приготувати ікру з баклажанів?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 2 баклажани;
– 1 болгарський перець;
– 2 помідори;
– 1 цибуля;
– 1 морква;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка томатної пасти.

Приготування:

  1. Обсмажте цибулю, моркву, болгарський перець і баклажани до м’якості, накрийте кришкою та тушкуйте приблизно 10 хвилин.
  2. Потім додайте подрібнені помідори, томатну пасту, трохи солі, цукру й чорного перцю. Знову накрийте кришкою та залиште тушкуватися ще на 10 хвилин.
  3. Подавайте з гарніром або улюбленим хлібом.

Смачного!

Є закуски, які завжди мають великий попит. Огірочки з гірчицею – це порція задоволення, яка точно повинна бути у вашій коморі.

Джерело матеріала
loader