/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2Ff66f4ff7a6efa295c6c6cb70e6f6c757.png)
Ресторан вдома за півгодини: курка у вершковому соусі, від якої неможливо відірватися, рецепт
Якщо ви думаєте, що для того, щоб скуштувати ніжне м'ясо в соусі, як у дорогому ресторані, потрібно записуватися в гастрономічний тур або викладати круглу суму — забудьте.
Цей рецепт курки у вершковому соусі з ароматними спеціями доведе протилежне.
Усього кілька простих кроків - і ваш будинок наповниться ароматом паприки, часнику та свіжої зелені. Куряче м'ясо стає настільки м'яким, що буквально тане в роті, а вершковий соус перетворюється на ідеальне доповнення - його захочеться вмочувати хлібом до останньої краплі.
Що знадобиться:
- курячі стегна або гомілки (800 г),
- паприка (1 ч. л.),
- часник (3 зубчики),
- вершки (300 мл),
- хмелі-сунелі (0,5 ч. л.),
- свіжомелений чорний перець, сіль, зелень.
Як готувати:
Спочатку натріть курку спеціями і дайте трохи замаринуватися. Обсмажте до рум'яної скоринки, приберіть зі сковороди та займіться соусом: часник, вершки, щіпка спецій та зелені – ось і вся магія.
Поверніть курку в сковороду, накрийте кришкою і нудите на слабкому вогні близько 25 хвилин.
Результат? Соковита курка, у ніжному соусі зі східними нотками, яка прикрасить як сімейну вечерю, так і святковий стіл.
Господині вже жартують: "Цей рецепт небезпечний – гості потім вимагають добавки і перестають ходити до ресторанів".
Раніше ми повідомляли про пиріг зі сливами і безе: сезонний десерт, що просто тане в роті.

