Десерт родом з дитинства: готуємо улюблені тістечка "Картопля"
Десерт родом з дитинства: готуємо улюблені тістечка "Картопля"

Десерт родом з дитинства: готуємо улюблені тістечка "Картопля"

Десерт не тільки смачний, а й дуже простий у приготуванні. Як зробити тістечко "Картопля" вдома, розповідає 24 Канал з посиланням на Лінія.Інфо.

Як приготувати тістечко "Картопля"?

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 6 – 8

Інгредієнти:
– 400 грамів пісочного печива;
– 150 грамів вершкового масла;
– 100 грамів цукрової пудри;
– 2 столові ложки какао-порошку;
– 150 мілілітрів згущеного молока;
– 100 грамів горіхів (волоські або фундук);
– 1 пакетик ванільного цукру.

Приготування:

  1. Подрібніть пісочне печиво до стану крихти. Можна використовувати блендер або покласти печиво у пакет і розкачати качалкою.
  2. У глибокій мисці збийте м'яке вершкове масло з цукровою пудрою та ванільним цукром до кремоподібного стану. Додайте какао-порошок та згущене молоко, добре перемішайте до однорідної маси.
  3. В отриману масу поступово додайте крихту печива і замісіть густу масу.
  4. Руками сформуйте з тіста невеликі овальні тістечка, що нагадують за формою картоплю. Обваляйте кожне тістечко у подрібнених горіхах для додаткового смаку та краси.
  5. Викладіть тістечка на тарілку і поставте в холодильник мінімум на 1 годину для застигання. За бажанням можете полити їх шоколадом.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді зробіть і цю сирну запіканку без борошна.

Джерело матеріала
loader
loader