Хіт сезону, який занурить у задоволення: легкий рецепт шарлотки з яблуками
Хіт сезону, який занурить у задоволення: легкий рецепт шарлотки з яблуками

Хіт сезону, який занурить у задоволення: легкий рецепт шарлотки з яблуками

Шарлотка з яблуками – улюблена випічка як початківців, так і досвідчених господинь. Насолода без зайвих клопотів – ось влучний синонім до цієї страви. 24 Канал рекомендує насолодитися улюбленим смаколиком за рецептом порталу The Page.

Як приготувати шарлотку з яблуками?

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 200 грамів борошна;
– 4 яблука;
– 1,5 чайної ложки розпушувача;
– 1 чайна ложка ванільного цукру;
– 100 грамів цукру;
– 50 грамів масла для змащування форми;
– 2 столові ложки цукрової пудри для прикраси.

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром до стійкої піни. Поступово додавайте просіяне борошно з розпушувачем та замішайте однорідне тісто.
  2. Розігрійте духовку до 180 градусів. Форму застеліть пергаментом та змастіть маслом.
  3. Яблука почистіть, видаліть серцевини та наріжте дольками. Вилийте у форму трішки тіста, викладіть яблука та покрийте їх рештою тіста.
  4. Випікайте 45 – 50 хвилин до сухої зубочистки. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Смачного!

Досвід експертів у кількох секретах: як відрізнити мед від підробки.

Джерело матеріала
loader
loader