Можна готувати хоч кожного ранку: гарячі бутерброди на сковороді – від не залишається й крихти
Можна готувати хоч кожного ранку: гарячі бутерброди на сковороді – від не залишається й крихти

Можна готувати хоч кожного ранку: гарячі бутерброди на сковороді – від не залишається й крихти

Апетитні гарячі бутерброди – чудова опція, коли потрібно швидко й смачно нагодувати сімʼю та подарувати гарний настрій на день. 24 Канал радить зберегти рецепт гарячих бутербродів на пательні від порталу "На пенсії".

Як приготувати гарячі бутерброди на сковорідці?

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– кілька скибок батона;
– 1 помідор;
– 4 яйця;
– 150 грамів ковбаси, шинки або іншого мʼяса;
– 100 грамів твердого сиру;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Помідори та мʼясо нарізаємо кубиками, сир натираємо. Змішуємо та вбиваємо 2 яйця, солимо та перчимо начинку до смаку.
  2. З хліба забираємо мʼякуш, але не викидаємо. Збиваємо 2 яйця як на омлет.
  3. Розігріваємо пательню, вмочуємо скибки хліба в яйце та викладаємо на сковорідку. Всередину викладаємо начинку. Мʼякуш, який залишився, вмочуємо у яйце та накриваємо ним начинку, злегка притискаємо.
  4. Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Просто та вишукано: швидкий рецепт сосисок у тісті.

Джерело матеріала
loader
loader