/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd88b31f0b67a888b7c2425ed6b72e56f.jpg)
Можна готувати хоч кожного ранку: гарячі бутерброди на сковороді – від не залишається й крихти
Апетитні гарячі бутерброди – чудова опція, коли потрібно швидко й смачно нагодувати сімʼю та подарувати гарний настрій на день. 24 Канал радить зберегти рецепт гарячих бутербродів на пательні від порталу "На пенсії".
Як приготувати гарячі бутерброди на сковорідці?
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– кілька скибок батона;
– 1 помідор;
– 4 яйця;
– 150 грамів ковбаси, шинки або іншого мʼяса;
– 100 грамів твердого сиру;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Помідори та мʼясо нарізаємо кубиками, сир натираємо. Змішуємо та вбиваємо 2 яйця, солимо та перчимо начинку до смаку.
- З хліба забираємо мʼякуш, але не викидаємо. Збиваємо 2 яйця як на омлет.
- Розігріваємо пательню, вмочуємо скибки хліба в яйце та викладаємо на сковорідку. Всередину викладаємо начинку. Мʼякуш, який залишився, вмочуємо у яйце та накриваємо ним начинку, злегка притискаємо.
- Смажимо з двох боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Просто та вишукано: швидкий рецепт сосисок у тісті.

