Професійні прибиральники ніколи не залишають ці 5 речей на стільниці
Професійні прибиральники ніколи не залишають ці 5 речей на стільниці

Професійні прибиральники ніколи не залишають ці 5 речей на стільниці

Стільниці – це зазвичай перше, що захаращується на кухні. І навіть після прибирання на них часто залишаються речі, яких там не мало б бути, повідомляє 24 Канал з посиланням на Better Homes&Gardens.

Тож ділимося секретами професійних прибиральників: вони забирають всього кілька речей зі стільниць, і тоді вся кухня виглядає більшою та в рази чистішою.

Дрібні інструменти

Можливо, вам справді потрібні соковидавлювач, спінювач для молока та термометр для м'яса – але це не означає, що ці речі потрібно тримати на стільниці. Звісно, є кілька винятків – як-от кавоварка, але здебільшого прилади та інструменти варто прибирати до шухляд після кожного використання.

Прилади, що рідко використовуються

Якщо хлібопічка займає третину стільниці, а ви печете хліб не частіше, ніж раз на кілька місяців – це знак, що потрібно її прибрати. Те саме стосується мультиварки, мікрохвильовки, кухонного комбайна, тостера та решти приладів, якими ви користуєтеся не так часто, аби виправдати місце, що вони займають на ваших стільницях.

Кухня
Не всі прилади мають стояти на стільницях / Фото Pexels

Пошта, ключі та дрібнички

Кухонна стільниця – це не місце для непотрібних речей. Тож квитанції, ключі, папери, флаєри та пошта мусять піти. Набагато кращим рішенням буде поставити спеціальний кошик для усіх цих дрібничок у коридорі чи в одній з шухляд – так речі будуть впорядковані і не займатимуть місце.

Вологі речі

Рушники, губки, мочалки та щітки – це те, чому не місце на будь-якій стільниці – чи то на кухні, чи то у ванній. Вологі матеріали будуть приваблювати бактерії та цвіль, і це зрештою призведе до її появи у вашому домі. Тож натомість підготуйте спеціальне місце, де рушники та губки зможуть сохнути між використаннями.

Засоби для чищення

Професійні прибиральники завжди повертають засоби для чищення на свої місця після прибирання. Адже ви точно не хочете, аби побутова хімія була надто близько до їжі, що ви готуєте.

Джерело матеріала
loader
loader