/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F2c4f877d90587add50e405eb84788af5.jpg)
На смак як улюблена цукерка дитинства: як приготувати яблучне повидло "Дюшес"
Смак та аромат цього варення зведуть з розуму, як тільки ви відкриєте банку. Ще б пак: це не просто смаколик, а прямий квиток у спогади дитинства. 24 Канал пропонує поринути в них згодом, скориставшись рецептом з TikTok viktoria_food0.
Як приготувати яблучне варення "Дюшес"?
- Час:
- Порцій: залежно від розміру банок
Інгредієнти:
– 3 кілограми очищених яблук;
– 300 грамів цукерок "Дюшес";
– 1 кілограм цукру.
Приготування:
- Яблука засипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо на ніч.
- Ставимо яблука на вогонь, додаємо цукерки та варимо до кипіння.
- Варимо повидло 1 годину.
- Потім розливаємо по стерилізованих банках, закручуємо та залишаємо вистигати перевернуті банки під ковдрою.
Смачного!
Вона розірвала інтернет: швидка й смачна намазка з редиски.
