На смак як улюблена цукерка дитинства: як приготувати яблучне повидло "Дюшес"
На смак як улюблена цукерка дитинства: як приготувати яблучне повидло "Дюшес"

На смак як улюблена цукерка дитинства: як приготувати яблучне повидло "Дюшес"

Смак та аромат цього варення зведуть з розуму, як тільки ви відкриєте банку. Ще б пак: це не просто смаколик, а прямий квиток у спогади дитинства. 24 Канал пропонує поринути в них згодом, скориставшись рецептом з TikTok viktoria_food0.

Як приготувати яблучне варення "Дюшес"?

  • Час:
  • Порцій: залежно від розміру банок

Інгредієнти:
– 3 кілограми очищених яблук;
– 300 грамів цукерок "Дюшес";
– 1 кілограм цукру.

Приготування:

  1. Яблука засипаємо цукром, перемішуємо і залишаємо на ніч.
  2. Ставимо яблука на вогонь, додаємо цукерки та варимо до кипіння.
  3. Варимо повидло 1 годину.
  4. Потім розливаємо по стерилізованих банках, закручуємо та залишаємо вистигати перевернуті банки під ковдрою.

Смачного!

Вона розірвала інтернет: швидка й смачна намазка з редиски.

Джерело матеріала
loader