/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F85561442b6f5d93751c8c58d55153c3d.png)
Хіт літа: готуємо солодку кукурудзу з сиром та спеціями
В розпал сезону солодкої, соковитої кукурудзи приготуйте її з сиром.Це просто, швидко й дуже апетитно. Така кукурудза точно сподобається і дітям, і дорослим."Це просто ідеальна кукурудза. Смачніше та простіше і не придумаєш", - каже переможець "Майстер Шеф" Вадим Бжезинський і ділиться секретом приготування смачної кукурудзи.вода - 1 л приблизнокукурудза - 3-4 шттимьян - пару гілочоксырок вершковий - 2 шт стандартных (приблизно 200 г)перець горошком - 7-8 горошинсіль за смаком.В гарячу воду додаємо сир, мішаємо до повного розчинення, туди кидаємо сіль,перець горошком та чебрецьОчищаємо кукурудзу і відправляємо в каструлю. Варимо 15-20 хвилин.Подавайте гарячою і насолоджуйтесь неповторним смаком."Найсмачніша біла кукурудза,тому якщо зустрічаєте таку, беріть не думаючи", - радить кулінар.

