/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffc8af07d90fa5115aba0d8dbe75a5293.jpg)
Так просто ще не бувало: готуємо домашній мармелад з 3 інгредієнтів, які треба тільки змішати
Створити здоровий десерт легко, просто змішавши інгредієнти, підігрівши їх на плиті та розливши у формочки. Отриманий мармелад не містить штучних барвників та консервантів, пише 24 Канал з посиланням на News.info.
Як приготувати смачний і корисний мармелад?
- Час: 15 хвилин (2 – 3 години на застигання)
- Порції: 1
Інгредієнти:
– 5 столових ложок теплої води;
– 100 грамів фруктового пюре;
– 3 чайні ложки желатину.
Приготування:
- Желатин насипте у чашку, залийте теплою водою, добре перемішайте й залиште його набрякати.
- Візьміть будь-які фрукти й зробіть з них пюре. Добре підійдуть навіть звичайні яблука з грушею або заморожені ягоди, які попередньо треба розморозити.
- Як тільки желатин набрякнув, відправте його нагріватися на водяній бані, постійно помішуючи до повного розчинення. Малими порціями додавайте фруктове пюре в желатин та перемішайте.
- Готове пюре розлийте в силіконові плоскі форми й відправте в холодильник на 2 – 3 години для застигання. Поріжте мармелад порційно і пригощайтеся.
Смачного!
Теж приготуйте: хрустке пісочне печиво, як в дитинстві.

