/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F669741ef1c67de19a4446c638fb87e58.jpg)
Швидко, смачно й елегантно: найпростіший рецепт фаршированих кабачків
Кабачки з начинкою – це завжди чудова нагода насолодитися улюбленим овочем та трішки поекспериментувати з новими смаковими відтінками. 24 Канал пропонує взяти до уваги рецепт фаршированих кабачків від порталу "На пенсії".
Як приготувати фаршировані кабачки?
- Час: 1 година
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 3 кабачки;
– 1/2 склянки бургуру;
– 1 цибуля;
– 200 грамів печериць;
– 1 морква;
– 60 грамів твердого сиру;
– спеції до смаку.
Приготування:
Наріжте кабачки широкими кругами. Зсередини акуратно видаліть м’якоть, щоб утворилися порожнисті "стаканчики".
Опустіть кабачки в киплячу воду й бланшуйте їх 2 – 3 хвилини.
Відваріть булгур до готовності, згідно з інструкцією на упаковці.
Очистіть та дрібно наріжте цибулю, моркву, печериці, а також частину вийнятої м’якоті кабачків.
Обсмажте овочі на сковороді до м’якості, додайте готовий булгур і тушкуйте все разом ще 5 хвилин.
Додайте до начинки сіль та перець. Наповніть кабачкові формочки овочево-зерновою сумішшю, а зверху рясно посипте тертим сиром.
Перекладіть фаршировані кабачки у форму для запікання та помістіть у духовку, розігріту до 180 градусів. Готуйте приблизно 15 хвилин, поки сир не розплавиться й не утворить апетитну скоринку.
Смачного!
Чи всі продукти треба мити: пояснення, яке буде у пригоді кожному.
