Навіть магазинні пельмені будуть значно смачнішими: ось як їх треба готувати
Навіть магазинні пельмені будуть значно смачнішими: ось як їх треба готувати

Навіть магазинні пельмені будуть значно смачнішими: ось як їх треба готувати

Готується просто, а виходить неймовірно смачно

Зазвичай пельмені варять і подають зі сметаною, маслом чи кетчупом. Але якщо хочеться різноманітності, цю звичну страву легко перетворити на оригінальнішу.

Блогер з Instagram schnelle_alltagsgerichte пропонує готувати тортеліні у вершковому соусі з шинкою. Цей рецепт легко адаптувати: замість тортеліні чудово підійдуть невеликі пельмені. У вершковому соусі з шинкою та сиром вони виходять особливо ніжними.

Інгредієнти:

  • 400 г заморожених пельменів чи тортеліні
  • 1 цибулина
  • 250 г вареної шинки
  • 250 мл вершків
  • 50 г тертого сиру
  • 1 ст. л. вершкового масла (приблизно 15 г)
  • Сіль та перець на смак
  • Опціонально: 1 яєчний жовток додати у вершки

Як приготувати пельмені у вершковому соусі з шинкою

1. Приготуйте пельмені згідно з інструкцією на упаковці.

2. Розтопіть масло й обсмажте цибулю до прозорості.

3. Додайте нарізану соломкою шинку й обсмажте.

4. Влийте вершки, приправте та доведіть до кипіння.

5. Викладіть пельмені у соус.

6. Додайте натертий сир і все перемішайте.

Джерело матеріала
loader
loader