/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fb125ae608d9b30a57ff5ef2d9f44dc35.jpg)
Виходить смачною та ситною: як приготувати кабачкову піцу на сковорідці
Нетрадиційний варіант улюбленої страви
Кабачок — це ніжний літній овоч, який чудово поєднується з м’ясом, овочами, сиром та спеціями. Його часто додають у тушковані страви, наприклад, у смачне овочеве рагу, або ж запікають із сиром, готують млинці чи навіть торт.
А сьогодні пропонуємо ще один цікавий варіант — піцу з кабачка на сковороді. Вона готується без дріжджового тіста, але виходить соковитою, ароматною і дуже апетитною — ідеальний літній варіант легкої страви без зайвих зусиль. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "alionakarpiuk".
Як приготувати кабачкову піцу на сковорідці
Інгредієнти:
Для основи:
- кабачки – 2 шт;
- яйця – 3 шт;
- борошно – 8 ст. л;
- сіль – за смаком;
Для начинки:
- моцарела – 100 г;
- сулугуні – 100 г;
- помідори – 2–3 шт;
- сметана або майонез – за смаком.
Кроки приготування:
Натерти кабачки на грубій тертці, посолити й залишити на 15 хвилин.
Відтиснути зайву рідину з кабачків.
Додати яйця та борошно, перемішати до однорідного тіста.
Викласти тісто на пергамент, змащений олією або маслом.
Випікати основу в духовці 30 хвилин при 180 °C.
Дістати основу, викласти зверху сметану або майонез, натертий сир і нарізані помідори, допекти ще 5–10 хвилин до розплавлення сиру.

